Oy Resiterm Ab

Teollisuuden lämmönlähteiden, vastusten ja lämmitysratkaisujen asiantuntija

Porvoolainen Oy Resiterm Ab tunnetaan kokeneena ja luotettavana sähkölämmitysvastusten valmistajana. Jo 40 vuoden ajan olemme toimittaneet vastuksia eri teollisuusalojen ja tutkimuslaitosten tarpeisiin ympäri Suomen. Vastusten lisäksi erikoisosaamistamme ovat erikoislämmityslaitteet. Meiltä saa myös alan tarvikkeita. Tuotteistamme lisää tuotteet-osiossa.

Olemme vahva lämmönlähteiden, lämmitysratkaisujen ja vastusten asiantuntija. Palvelumme on aina joustavaa, asiakkaan toiveista käsin räätälöityä. Näin saavutetaan paitsi pitkäikäisiä asiakassuhteita, myös tuotteita, joiden laatu, käyttökokemus ja kestävyys ovat huippuluokassa.

Suunnittelu, valmistus ja konsultointi

Hyvä suunnittelu on hyvän tuotteen perusta – varsinkin kun se tehdään yhteistuumin tarkoin asiakkaan toiveet ja tarpeet kartoittaen. Tarjoamme pitkän kokemuksen ja asiantuntemuksen niin vastusteknologian suunnitteluun kuin toteutukseen. Yksilöllinen valmistus takaa, että asiakas saa täsmälleen käyttötarkoitustaan vastaavan tuotteen.

Tarjoamme myös konsultointipalvelun erilaisten ongelma- ja muiden kinkkisten tilanteiden ratkaisuun. Teemme tarvittaessa yrityksellesi prototyypin ja suoritamme testauksen. Lisäksi käytettävissäsi on erinomainen kontaktiverkostomme, johon kuuluu alan parhaita tuottajia ja osaajia kautta maailman.

Palvelemme sinua seuraavien vahvuuksiemme voimin:

  • Asiantunteva
  • Joustava
  • Luotettava
  • Kevyt organisaatio

Olemme reilu kumppani, kun yrityksessäsi kaivataan lämmitys- ja vastusratkaisujen ammattilaista. Keskustelemme mielellämme tarkemmin kanssasi siitä, millaisia tarpeita yritykselläsi on.

Ota yhteyttä!

Aukioloajat ja varastotoimitukset

Toimistomme on avoinna arkisin klo 8.00–16.00.Varastosta toimitettavat tilaukset lähtevät tilauspäivänä, mikäli tilaus on meillä klo 14.00 mennessä, muuten seuraavana työpäivänä.