Vannevastukset

Varastossa

0,01 €

Vannevastukset

Kattavilla eristeominaisuuksilla varustettuina, Porvoosta koko Suomeen

Oy Resiterm Ab:n vannevastukset valmistetaan:

  • mikaniittieristeellä
  • keraamisella eristeellä
  • magnesiumoksidieristeellä
  • alumiinin sisään valettuna vastuksena

tai asiakkaan tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan. Valmistus on aina asiakaslähtöistä ja joustavaa, jotta asiakas saa parhaat mahdolliset tuotteet. Käytämme ykkösluokan raaka-aineita, jotka yhdistettynä 40 vuoden kokemukseemme takaavat laadukkaan tuotevalmistuksen myös vaativissa tilauksissa. Toimitamme vannevastukset toimipaikastamme Porvoosta kaikkialle Suomeen. Pyydä tarjous tai tiedustele lisää!

Mikaniittieristeiset vannevastukset

Vakiorakenne on kromilevyllä (ferriittinen ruostumaton teräslevy, läpimitta 0,5 mm) päällystetty vastus. Vastusten suurin suositeltava pintateho on 4 W/cm² ja suurin suositeltava käyttölämpötila +450 ºC. Vannevastukseen voidaan loveta tai niihin voidaan tehdä reikiä tarpeen mukaan.

Vastuksen teho voidaan myös jakaa kehälle mahdollisesti eri tehoisiksi osioiksi. Lisäksi vastus voidaan myös valmistaa siten, että se peittää vain osan kehästä. Kaikkiin vanne- ja levyvastuksiin voidaan tehdä sähköinen liitäntä kojepistorasialla, ruuveilla (kotelolla tai ilman koteloa), sekä johdolla tai kaapelilla.

Keraamisella eristyksellä olevat vannevastukset

Keramiikkapaloista rakennettu vastus, jossa runkovaippa on rakennettu kromilevystä. Suurin suositeltava pintateho on 8 W/cm² ja suurin suositeltava lämpötila +800 ºC. Näihin vastuksiin voidaan myös tehdä reikiä tai koloja.

Kerro, millaisia vannevastuksia tarvitset, niin laitamme tilauksesi tulemaan.

Ota yhteyttä!