Suutinvastukset

Varastossa

0,01 €

Suutinvastukset huippuluokan ominaisuuksilla

Valmistamme suutinvastuksia Porvoossa ja toimitamme niitä koko Suomeen

Oy Resiterm Ab:n CMBPE-suutinvastukset ovat usean vuoden kehitys- ja tutkimustyön tulos. Täysin suljetun rakenteensa ansiosta suutinvastukset ovat toimivia vaikeissakin olosuhteissa. Sula muovi, vesi tai muut juoksevat aineet eivät pääse tunkeutumaan vastuksen sisään ja vahingoittamaan sitä. Valmistamme suutinvastuksia toimitiloissamme Porvoossa, toimitukset onnistuvat kuitenkin koko Suomeen. Pyydä tarjous suoraan tai tiedustele lisää!

Ominaisuuksista

Suutinvastusten perusmallien materiaali on messinki. Maksimi pintateho on 6 W/cm² ja lämpötila +400 °C. Johdot ovat puhdasta nikkeliä, lämmönkesto +400 °C ja johtojen vakiopituus on 500 mm, mutta myös muita pituuksia on saatavilla tilauksesta. Teräspunos suojaa johtoja mekaanisilta vaurioilta.

Liitäntäkotelo on perusmallissa (kuva alhaalla) aksiaalinen (30°). Vaihtoehtoiset liitännät ovat aksiaalinen 0°, radiaalinen tai tangentiaalinen.

Asennus ja kiristys

  • 2 kpl messinkiruuvia,
  • 2 kpl pyörimättömiä vastamuttereita
  • kuusiokoloavain Ø 4 mm

HUOM! Muista uudelleenkiristys ensilämmityksen jälkeen.

Hyödynnä ammattitaitomme

Ja tilaa suutinvastukset meiltä. Takanamme on 40 vuoden kokemus, laadukas konekanta ja ensiluokkaiset raaka-aineet. Tarjoamme parasta niin palvelun kuin tuotevalmistuksenkin osalta. Tutustu myös muihin valmistamiimme vastuksiin.

Ota yhteyttä!