Pakkauskoneet ja pussinsulkijat

Varastossa

0,01 €

Pakkauskoneet ja pussinsulkijat

Käsikäyttöisistä pöytämallin pussinsulkijoista kokonaisiin pakkauslinjoihin – valmistus Porvoossa, toimitukset koko Suomeen

Oy Resiterm Ab:ltä saat pakkauskoneet käsikäyttöisistä pöytämallin pussinsulkijoista kokonaisiin pakkauslinjoihin. Valikoimamme pussinsulkijat on tarkoitettu vaativaan käyttöön, kuten teollisuudelle ja kaupalliseen toimintaan. Pussinsulkijoita voidaan käyttää niin tarvikkeiden, varaosien ja tekstiilien kuin elintarvikkeidenkin pakkaukseen. Kaikki koneet ovat CE- ja UL-hyväksyttyjä. Pyydä tarjous tai tiedustele lisää! Valmistamme pussinsulkijat ja pakkauskoneet Porvoossa, mutta toimitukset lähtevät kaikkialle Suomeen.

Perusmallin pussinsulkijat:

  • Käsikäyttöiset pöytäkoneet
  • Käsikäyttöiset pöytäkoneet leikkuumekanismilla
  • Jalkakäyttöiset pöytäkoneet
  • Jalkakäyttöiset pöytäkoneet leikkuumekanismilla
  • Automaattikoneet
  • Pakkauslinjat

Koneiden lisäksi toimitamme tarvikkeita ja tarvikepakkauksia. Peruskoot ja tarvikkeet löytyvät nopeasti suoraan varastosta, erikoiskoot ja pakkauslinjat toimitusmyyntinä.

Käsikäyttöiset pussinsulkijat

Käsikäyttöinen pussinsulkija eli impulssisaumain on kätevä ja monipuolinen laite. Impulssisaumaimella saat ilman- ja vedenpitävän sauman useilla eri materiaaleilla (mm. polyeteeni, polyuretaani, PVC, pliofilm, Kel-F, polyflex, mylar, PVA, tivac, saran ja nailon).

Katkaisuveitsellä varustettu saumain katkaisee saumattavan materiaalin 6 mm:n etäisyydeltä saumasta. Erittäin käyttökelpoinen mm. pakkauslinjastolla.

Jalkapolkimella ohjattavat pussinsulkijat

Monikäyttöinen impulssisaumain:

Jalkapolkimella ohjattaviin pussinsulkijoihin kuuluu monikäyttöinen impulssisaumain, joka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Sulkijalla saat ilman- ja vedenpitävän sauman kaikilla yleisimmillä lämpömuovautuvilla materiaaleilla, esim. termoplastiset kalvot, polyeteeni ja polypropeeni.

Koneen automatiikka ja ajastin ennaltaehkäisevät käyttäjästä johtuvia hitsausvirheitä. Kun oikeat arvot on asetettu, huolehtii automatiikka sauman laadusta ensimmäisestä viimeiseen saumattavaan kappaleeseen.

Kone on ihanteellinen mm. elintarvikkeiden, makeisten, lääkkeiden, työkalujen, varaosien ja muiden tarvikkeiden pakkaamiseen. Hintaan sisältyy jalkapoljin manuaalista käyttöä varten. Koneeseen on mahdollisuus saada lisävarusteena kappalelaskuri.

Kaksoisimpulssisaumain kovaan käyttöön:

Myös kaksoisimpulssisaumain on kovaan käyttöön soveltuva, jalkapolkimella ohjattava pussinsulkija. Tämä pylväskone sopii paksuillekin materiaaleille aina 0,5 mm saakka.

Kone tekee mallista riippuen 5 mm ja 10 mm leveän sauman. Hitsaus tapahtuu sekä materiaalin ylä- että alapuolelta yhtä aikaa. Menetelmän ansiosta saat pitävän sauman alle sekunnissa. Vakiovarusteena ergonominen, säädettävä jalusta.

FIT-sarjan pussinsulkija poikkeuksellisen raskaisiin kohteisiin:

Poikkeuksellisen raskaisiin kohteisiin, kuten jauheiden, viljan, lannoitteiden tai nesteiden pakkaamiseen on kehitetty FIT-sarjan pussinsulkija. Jalkapolkimella toimivan pylväskoneen hitsauspää voidaan työskentelyn helpottamiseksi säätää jopa 45 asteen kulmaan. Maksimi saumauspituus ja sauman leveydet ovat samat kuin perusmallissa.

Kysy lisää pussinsulkijoista tai pyydä suoraan tarjous! Tarjoamme reilut hinnat ja joustavat toimitukset.